ZONNIGE EN GESLAAGDE EDITIE VAN HET FAMILIETOERNOOI BIJ SVO!!!

Afgelopen zondag, 1e Pinksterdag, heeft op onze mooie complex weer het familietoernooi plaats gevonden. Nu is de term familie kijkend naar de samenstelling van de teams wellicht wat achterhaald, maar evengoed is het plezier er niet minder om geworden. 10 ‘families’ stonden ’s morgens aan de aftrap van deze editie.

Waar het zaterdag nog erg herfstachtig was, deed de zondag zijn naam eer aan. Tijdens het toernooi scheen de zon uitbundig en was het heerlijk toeven op sportpark de Kempkes. Het toernooi verliep uitermate sportief en alle deelnemers zijn, behoudens wat spierpijnklachten links en rechts, heel en gezond gebleven.

De finale was een strijd tussen de families Koks/Toonen en Sanders 1. Laatstgenoemde wist uiteindelijk de strijd te winnen en mag zich een jaar lang de voetbalfamilie van Ooij noemen. De mooie wisselbeker werd door de coaches Mischa Janssen en René Rutjes in ontvangst genomen.

Daarna was er nog een prima feestje in en rondom ons clubhuis en werd de dag op een mooie wijze afgesloten. De organisatie dankt langs deze weg nogmaals de vrijwilligers, scheidsrechters en sponsors voor het mede mogelijk maken van deze dag en hoopt iedereen volgend jaar weer terug te zien!

Tekst: Robbin Koks.