ZONDAG 18-3-2018: SVO-VVLK

Morgen staat de 2e polderderby van het seizoen op het programma. Om half 3 hopen we op sportcomplex de Kempkes af te kunnen trappen tegen VVLK. Op dit moment valt er nog geen zinnig woord te zeggen of deze wedstrijd morgen door kan gaan. De veld- en weersomstandigheden zullen morgen beoordeeld worden en zodra er uitsluitsel is, zullen we dat uiteraard via dit medium communiceren. We zullen er alles aan doen om deze wedstrijd door te laten gaan maar er zijn factoren en invloeden waarop wij helaas geen invloed uit kunnen oefenen.

Er vanuit gaande dat we morgenmiddag ‘gewoon’ aftrappen, treffen we met VVLK een geduchte tegenstander. Zowel SVO als VVLK verloren dit seizoen pas 2 keer. Toch is er inmiddels een gat van 10 punten tussen de trotse koploper uit de Ooij en de buurtjes uit Leuth. Waar SVO de rest van de wedstrijden allemaal winnend af wist te sluiten, moest VVLK tot 5 keer toe genoegen nemen met een gelijkspel. In de heenwedstrijd in oktober waren beide ploegen in de eerste helft redelijk aan elkaar gewaagd, in de 2e helft begon het bij de mannen van Bas Hendriks te lopen en was de uiteindelijke 0-2 een juiste afspiegeling van de krachtsverhoudingen. Morgen begint het allemaal weer op nul. VVLK zal erop gebrand zijn omSVO op een nederlaag te trakteren. In de strijd om het kampioenschap zalSVO er alles aan doen om de punten op de Kempkes te houden.

We hopen, ondanks de winterse omstandigheden, dat veel publiek uit beide dorpen de weg naar ons mooie complex weet te vinden. Als beide ploegen er voor zorgen dat het voetbal hartverwarmend wordt, zal de kou ook niet gevoeld worden. Tot morgen!