Skip links

Zeer geslaagde 1e avond 50 jarig jubileum SVO Voetbal

Na maanden van voorbereiding was het vrijdagavond 8 juni dan zover: de start van het 50 jarig jubileum van SVO Voetbal. De aftrap van dit weekend werd gegeven door onze 5 jongste jeugdteams: de kabouters, JO8-1, JO9-2, JO9-1 en JO11-1.

Onder leiding van kunstenaar Jos van Gessel begonnen de kinderen de avond met het maken van een kunstwerk waarin de historie van 50 jaar SVO terugkomt. Het was mooi te  zien hoe enthousiast de kinderen hier aan werkten en er samen een prachtig kunstwerk van maakten. Jos van Gessel zal de komende tijd nog de puntjes op de i zetten, waarna dit kunstwerk een mooie plaats krijgt in ons clubhuis.

Daarna hadden de kinderen een foto speurtocht door het dorp en onderweg waren er verschillende voetbal spellen. Het team JO11-1 werd de winnaar van deze speurtocht en zij mogen in het nieuwe seizoen een dag meelopen bij een wedstrijd van SVO1.

De 2e helft van de avond was voor de jeugdteams JO13 tot en met JO19 (in totaal 8 voetbalteams). Net als eerder op de avond bij de jongste jeugd, waren ook deze teams goed vertegenwoordigd wat tot een goede opkomst leidde. Deze 8 teams zijn de combinatie teams van SVO-VVLK en daarom was het goed om te zien dat er naast vele Ooijse kinderen er ook kinderen uit Leuth aanwezig waren.

De activiteit voor deze teams bestond uit een Pubquiz van in totaal 9 ronden waarin de voetbalkennis uitgebreid getest werd. De Pubquiz was op voortreffelijke wijze in elkaar gezet door Guido Bex, speler van onze JO19-1. De presentatie van de quiz was in handen van Gerben Wulterkens. Het was mooi om te zien dat alle teams gedurende 2 uur zeer fanatiek aan deze quiz meededen. Een aantal spelers van JO15-1 wonnen de Pubquiz en ook zij mogen in het nieuwe seizoen een dag meelopen bij een wedstrijd van SVO1.

Op zaterdag gaan we weer verder met de jeugdteams ons jubileum vieren. Vanaf 10.00 uur zijn er weer allerlei activiteiten op onze velden, zoals voetbalspellen, een voetbalclinic en een demonstratie van Freestylers.

Het bestuur van SVO Voetbal en de jubileumcommissie kijken terug op een zeer geslaagde dag en bedankt alle vrijwilligers voor hun bijdrage op de vrijdagavond.

Op naar dag 2 !

Namens bestuur en jubileumcommissie,

Patrick Driessen.

Reageer