Wedstrijdverslag KAMPIOENSWEDSTRIJD SVO/VVLK JO17-2 – Eendracht ’30 Mook JO17-2

Een wedstrijd vol spanning en veel wind.

Vandaag kon JO17-2 met winst kampioen worden en dus waren alle spelers al vroeg aanwezig om zich voor te bereiden op de wedstrijd. Gespannen kopjes en vooral veel wind bij aanvang waardoor het geven van een diepe bal vrijwel onmogelijk was.

Je kon merken dat de spanning zowel binnen als buiten de lijnen duidelijk aanwezig was. Na al diverse kansen niet afgerond te hebben volgde halverwege de 1ste helft een vlot lopende combinatie waarna het 1ste doelpunt werd gescoord.

De tweede helft wind tegen. Mouwen opstropen en proberen de voorsprong uit te bouwen. Ook nu weer volop kansen maar een treffer bleef uit. De tegenstander bleef zich verzetten maar kon halverwege de tweede helft toch niet voorkomen dat het tweede doelpunt viel.

Eindsignaal “Kampioen” waarna het feest los barste en nog een rondrit door Leuth en daarna de Ooij volgde!!!

Tekst: Henk Reijmers.