VOETBALPARTY GROOT SUCCCES!! DEEL 1 JO8 TOT JO12-2

Zaterdag 20 Maart 2021 stond alweer het 3e SUPER SATURDAYS event op het programma. Na een frisse start op sportcomplex de Kempkes, ontspon er onder zeer mooie weersomstandigheden een prachtig voetbalevenement waar uiteindelijk 115 (!) jeugdleden van SVO-Voetbal en VVLK aan mee deden.

Zo konden de kids zich vermaken met een bubble voetbal, een snelheidsmeter om je schotkracht te meten, leg hem op de stropdas, pannaveldjes, voetbal quiz en nog veel meer. De ochtend was ingeruimd voor de pupillenteams, in de middag mochten de junioren hun voetbalhart ophalen.

Normaliter zijn activiteiten van deze omvang iets voor het einde van het seizoen maar SVO-Voetbal en VVLK stellen dat de jeugd juist in deze Corona tijd voor leuke activiteiten terug moeten kunnen vallen op de voetbalclub. We denken dat we ook vandaag daar weer prima in geslaagd zijn.

We danken Voetbalparty voor de feilloze organisatie van deze dag. Maar ook de vele vrijwilligers die als begeleiders bij de diverse opdrachten stonden opgesteld. In het bijzonder danken wij Joost Koks die zich als soort van geestelijk vader ontfermd heeft over de Super Saturdays. Volgende week zaterdag sluiten we deze Super Saturdays reeks af met een Footgolf toernooi voor enkele juniorenteams.  In april/mei hopen we dat we weer langzamerhand wat (onderlinge) wedstrijden te kunnen gaan spelen.

Tekst: Bart Willems

Foto’s: Dick Braam sr.