VoetbalParty en SVO’68 gaan de Voetbaldagen organiseren in Ooij!

Nadat VoetbalParty al een aantal keren te gast is geweest bij SVO’68, en zo ook een rol had tijdens het 50-jarig jubileum in 2018, gaan VoetbalParty en SVO samen de Voetbaldagen lanceren tijdens de komende zomervakantie. Jaarlijks organiseren de trainers van VoetbalParty dergelijke dagen bij verschillende verenigingen en in 2020 gaan we ook in Ooij deze dagen organiseren. Deze dagen gaan plaatsvinden op een speciaal moment, wanneer de zomervakantie begonnen is gaan we meteen starten met de Voetbaldagen. Op vrijdag starten we al om 14.00u, hoe kun je de zomervakantie nou beter beginnen dan op het voetbalveld?!

De Voetbaldagen is een tweedaags voetbalevenement waar kinderen individueel op kunnen inschrijven. Tijdens beide dagen staan veel trainings- en oefenvormen op het programma en natuurlijk is er ook voldoende tijd voor wedstrijd- en toernooivormen. Alle kinderen die deelnemen krijgen een eigen voetbaltenue en beide dagen eten in de kantine van SVO. Aanmelden is mogelijk voor jeugdspelers van SVO maar ook zeker voor voetballers van de omliggende verenigingen!

De Voetbaldagen bij SVO’68

Wanneer: Vrijdag 10 & zaterdag 11 juli

Tijd: 10 juli van 14.00-20.00uur en 11 juli van 10.00-16.00uur.

Waar: Sportcomplex van SVO’68

Wie: JO7 t/m JO13-jeugd

Kosten: € 60,00 per deelnemer

Inclusief: Voetbaltenue, 2x eten en persoonlijk aandenken

Aanmelden: via mathijs@voetbal-party.nl

Aanmelden is vanaf nu mogelijk en meer informatie over VoetbalParty of de Voetbaldagen is te vinden op: www.voetbal-party.nl/voetbaldagen. Ook eventuele vragen en/of opmerkingen zijn per bovenstaand e-mailadres te stellen.