Verslag SVO2-AWC3

Ooij Zondag 20 Maart 2022:Op deze grillige zondag mochten de mannen van SVO 2 het opnemen tegen AWC 3. Omdat de club uit Wijchen ook als strijdkleur gebruikt maakt van groen en wit, moest ‘t Twit aantreden in geelgroene tenues. SVO 2 begon sterk aan de wedstrijd, ondanks dat niet alle koppies van de heren er fit uit zagen en @loek wéér andere prioriteiten elders had. Echter hadden de mannen van AWC nog grotere gebreken en kon de ploeg slechts 11 man op de been krijgen.

De gladiatoren uit Ooij begonnen met een portie openingen vooruit waaruit een paar kansrijke aanvallen ontstonden. De wedstrijd verliep soepel totdat @lukas een hattrick aan overtredingen in het 16 meter gebied maakte. 3 wedstrijden op rij ging onze boomstam te ver in eigen 16 meter gebied wat een pingel tot gevolg had. Él Tigrè dook tevergeefs de juiste hoek in en kon de 0-1 niet voorkomen. Echter was het doorzettingsvermogen van de heren uit Ooij werelds, en begonnen ze aan een ware comebackstrijd. De mannen uit Ooij vonden vaak de weg naar het goal van de man uit Wijchen die tot iedereens verbazing het veld betrad met een driekwartsbroek. Na een prachtige bal van @jorn wist substituut @jur, zoals hij al vaker heeft gedaan, de bal in het net van de keeper met driekwartsbroek te werken. Het energielevel bleef maar stijgen en de mannen uit Ooij inclusief staf en aanhang, en voelde dat er meer dan één enkel punt te behalen viel. ’t Twit voelde na lange tijd een ware 3 punten binnen handbereik.

Echter bleef het hierbij omdat de mannen van AWC speelde voor een gelijkspel. De Ooijse atleten deden er alles aan om door de linies van AWC te breken, maar dat mocht niet baten. Spelverdelers zoals @sven en @joe wisten helaas niet het verschil te maken en de mannen moesten genoegen nemen met één puntje. Na de wedstrijd in het clubhuis de 3e helft gedaan. Het behaalde puntje moest goed gevierd worden onder leiding van DJ Tjensens!!!

Tekst: Mischa Janssen   Foto’s: Dick Braam sr.