Uitnodiging: Bijzondere Algemene Ledenvergadering

Beste leden van SVO,

Met veel genoegen nodigen wij u uit voor een Bijzondere Algemene Ledenvergadering op maandagavond 28 maart om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur), in de kantine van SVO. De agenda voor deze avond ziet er als volgt uit:

1. Welkom en opening voorzitter SVO
  2. Presentatie en toelichting fusie-voorstel VVLK en SVO (met gelegenheid tot vragen en opmerkingen)
  3. Stemming fusie-voorstel VVLK en SVO
  4. Afsluiting

Om daadwerkelijk tot een fusie-besluit te komen is bij deze Bijzondere Algemene Ledenvergadering een aanwezigheid van 3/4 van alle leden van SVO nodig waarvan 2/3 van de aanwezige leden instemmen. Leden tot 16 jaar hebben 1/3 stem. Wij roepen u daarom van harte uit om aanwezig te zijn op 28 maart. Ouders van minderjarige leden zijn ook van harte welkom om mee te beslissen over het fusievoorstel.

Mocht er onverhoopt geen opkomst zijn van 3/4 van alle SVO leden, dan wordt de stemming (agendapunt 3) uitgesteld tot een 2e Bijzondere Algemene Ledenvergadering. Bij deze 2e vergadering, die gepland staat voor 11 april, doet de hoogte van de opkomst er niet toe.

Wij hopen echter van harte dat we u allen op 28 maart mogen verwelkomen.

Met sportieve groet,

Bart Willems (Voorzitter SVO Voetbal)