Skip links

SVO/VVLK VERLENGT OOK CONTRACT MET WILFRIED VAN ECK!

Ooij 24 November 2022:

In navolging op de contractverlenging van Martin de Winkel, hebben we gisteren ook overeenstemming bereikt met de trainer van SVO/VVLK 2 Wilfried van Eck inzake de verlenging van zijn aan het eind van het seizoen aflopende overeenkomst. Het doet ons deugd om te melden dat we Wilfried bereid hebben gevonden om zijn verbintenis met SVO/VVLK met nog minimaal 1 seizoen te verlengen. E.e.a. houdt in dat Wilfried in ieder geval t/m seizoen 2023-2024 de hoofdtrainer zal zijn van onze 2e selectie.

In de eerste maanden van het seizoen zijn Wilfried en zijn stafleden er prima in geslaagd om ons 2e elftal de kwalitatieve impuls te geven welke wij als samenwerkingsverband voor ogen hadden. Momenteel handhaaft het team zich prima in de reserve 3e klasse. Het is een streven om dit de komende jaren verder uit te gaan bouwen zodat ons 2e elftal een baken wordt waarin jonge spelers zich verder door kunnen ontwikkelen maar waar ook reservespelers van de 1e selectie regelmatig aan het spelen komen.

Wij zien daarin een wezenlijke rol voor Wilfried en het spreekt dan ook voor zich dat wij erg blij zijn met deze overeengekomen verlenging van de samenwerking!!