SVO/VVLK JO15 -1 Onderuit in Bekerfinale tegen Lunteren.

Het JO15-1 combinatie elftal van SVO/VVLK heeft een goed seizoen achter de rug. In het najaar werden ze kampioen, waarna ze promoveerden naar de eerste klasse. Hier hielden ze zich goed staande en wisten ze te eindigen op een 2e plaats op 1 punt achterstand op de kampioen Lunteren.

Wat zou het mooi zijn, om dit geweldige seizoen af te sluiten met een overwinning in de bekerfinale.

Zaterdag 2 juni stond de wedstrijd tegen Lunteren op het programma. Door een grote afvaardiging werden de jongens van JO15-1 aangemoedigd in Lent op het terrein van DVOL. Iedereen had er zin in en wilde revanche op het sterke team van Lunteren.

Het team startte bijzonder fel en de eerste kansen waren voor SVO/VVLK. Helaas ging de bal er niet in. SVO/VVLK was de eerste helft de sterkere partij, toch wisten ze niet op voorsprong te komen. Met een gelijke stand van 0-0 gingen ze de rust in.

Een paar minuten na de rust kwam SVO/VVLK op voorsprong door een knappe actie van Tijmen Bakker. Hieruit viel  de 1-0.

Lunteren werd sterker en wist de gelijkmaker te scoren.

De spanning hing de lucht: wie zou het volgende doelpunt scoren? Of zou het uitdraaien op penalty’s? Net zoals in de kwart- en halve finale?

Helaas was dat niet het geval, Lunteren kwam beter in de wedstrijd en wist de kansen die ze kregen te benutten.

Een teleurgesteld team kreeg na een 4-1 nederlaag de medaille voor de 2e plek omgehangen.

We zijn met zijn allen trots op de prestaties die dit leuke en gezellige team van SVO/VVLK dit seizoen heeft neergezet.

Door: Harm en Esther Brugman.