SVO-VOETBAL VERLENGT CONTRACT VAN TRAINER MARTIN DE WINKEL

19 November 2020: Het bestuur van SVO-Voetbal heeft overeenstemming bereikt met Martin de Winkel over het verlengen van diens contract met de duur van minimaal nog 1 seizoen. E.e.a. houdt in dat Martin in ieder geval ook in het seizoen 2021/2022 als hoofdtrainer bij de Ooijse voetvalvereniging actief zal blijven.

Ondanks het uiterst gemankeerde verloop van het afgelopen- alsmede het huidige seizoen, in 2020 zijn er uiteindelijk maar 8 competitiewedstrijden gespeeld, heeft Martin zich in meerdere opzichten laten gelden. Naast zijn gedreven inzet bij SVO 1, heeft hij zich ook uitgebreid bekommerd over het trainen in Corona tijd bij de jeugdteams. Daarmee heeft hij SVO een grote dienst bewezen. En ook nu weet hij binnen de kaders van restricties en beperkingen toch telkens weer goede trainingen te organiseren voor ons 1e team. Maar bovenal hebben we er alle vertrouwen in dat we met Martin uiteindelijk de sportieve stappen kunnen zetten die we voor ogen hebben. Het spreekt dan ook voor zich dat het bestuur van SVO-Voetbal erg verguld is met deze langere samenwerking!

Tekst Bart Willems.