SVO VOETBAL HULDIGT JUBILARISSEN

Zaterdag 15 Januari 2022: De afgelopen 2 edities van de traditionele Nieuwjaarsreceptie hebben helaas door de Corona-pandemie geen doorgang kunnen vinden. Daarmee verviel ook de mogelijkheid om onze jubilarissen te huldigen. Waar vorig jaar nog gezocht werd naar een ander moment maar wederom door Corona niet gevonden werd, hebben we dit jaar doen besluiten het over een andere boeg te gooien. Met een bolderkar achter ons aan en statafel onder de arm trokken de bestuursleden van SVO-Voetbal door het dorp heen om haar jubilarissen aan de deur te verrassen. Huisfotograaf Dick Braam sr. was uiteraard van de partij om dit alles op de gevoelige plaat vast te leggen. Een drukke middag want we hadden, verdeeld over 2 jaargangen, maar liefst 20 jubilarissen te huldigen.

Het werd een gezellige en geslaagde middag. Helaas hebben we zaterdag nog niet alle jubilarissen kunnen bezoeken. Voor hen die we zaterdag niet hebben kunnen huldigen, zullen we op andere wijze de gebruikelijke attenties toe laten komen.

De volgende leden waren of zijn in 2021 of 2022 50,40 of 25 jaar lid van onze mooie vereniging;

50 jaar lid

Lambert Weeren

Daniel Janssen

Wesley Delsink

We feliciteren onze jubilarissen van harte met deze mijlpaal en we hopen dat jullie allen nog lang lid zullen blijven!

Tekst Bart Willems.