SVO VOETBAL doet ook dit jaar weer mee aan de RABO Clubsupport actie 2022!!!

SVO Voetbal is een vereniging die midden in de samenleving staat. Middels het faciliteren van uiteraard de voetbalsport maar daarnaast ook tal van activiteiten, proberen we veel meer te zijn dan alleen maar een sportvereniging. De laatste jaren maakt onze vereniging vanuit de jongste jeugd weer een veel belovende groei door. Met ingang van dit seizoen zijn wij de volledige samenwerking aangegaan met VVLK, ten einde uiteindelijk met ingang van seizoen 2023/2024 te fuseren.

Wij zouden inkomsten voortkomend uit deze actie graag willen besteden aan het vervangen van ons scorebord op het hoofdveld. Deze is onlangs kapotgegaan.

Stem op ons via de Rabo App of op www.rabobank.nl/clubsupport

Stemmen kan t/m 27 september. Doen!!!

Dank voor jullie steun!

(Ps…stem ook gelijk even op onze zustervereniging SVO-Korfbal. Ook namens hen, hartelijk dank!)