SVO START BEKERTOERNOOI THUIS TEGEN COMPETITIE GENOOT AVIOS/DBV

Waar de afgelopen weken een 4-tal uiterst nuttige oefenwedstrijden werden gespeeld, gaat aankomende zondag 30-08-2020 het bekertoernooi van start. Thuis op de eigen Kempkes ontvangen wij AVIOS/DBV. Een ploeg die we de laatste jaren met enige regelmaat in de competitie troffen en ook dit seizoen kruisen onze wegen in de 5e klasse D.

Veel ploegen zien de wedstrijden in het bekertoernooi als ideale verlenging van de oefencampagne maar dan met een officieel tintje. Toch hebben we vorig seizoen aan den lijve mogen ondervinden dat het vooral ook een erg leuk toernooi kan zijn.  Nadat de Ooijse formatie de bekerpoule wist te winnen, trad het in de volgende ronde aan tegen de sterke 3e klasser Germania. Ondanks dat de Ooijse ploeg prima stand wist te houden en lange tijd uitzicht leek te hebben op een stunt, waren het uiteindelijk toch de Groesbekers die hun weg in het bekertoernooi mochten vervolgen. Om dit bekersuccesje dit seizoen te herhalen of wellicht zelfs te overtreffen, zal de ploeg van Martin de Winkel goed voor de dag moeten komen. Met AVIOS/DBV treffen we dus nog een klasse genoot, met Diosa (uit op 6-9-2020) en vv Ewijk (thuis op 13-9-2020) treffen we ploegen uit respectievelijk de 4e en 3e klasse.

Maar eerst wacht dus zondag de prima testcase tegen AVIOS/DBV. Een ploeg die eigenlijk altijd voor de bovenste posities strijdt in de reguliere competitie. Het team van trainer Jeroen van Kampen mag dus gezien worden als geduchte tegenstander.

De wedstrijd staat onder leiding van de heer M. Daemen en begint zoals doen gebruikelijk op de Kempkes om 14:30 uur. Publiek is uiteraard van harte welkom. Voor de geldende Corona maatregelen op ons sportcomplex verwijzen wij u naar onze site www.svovoetbal.nl

Come on SVO!!

Tekst: Bart Willems.