SVO/VVLK JO15-1 Stijgt een plaatsje op de ranglijst!!

In een rechtstreeks duel om de derde plek in de eerste klasse J015-1, heeft SVO/VVLK J015-1 een moeizame maar verdiende overwinning geboekt op SCP J015-1. Daar waar SVO/VVLK merendeel het balbezit had gedurende de wedstrijd kwam SCP er regelmatig met een snelle counter gevaarlijk uit.

Uit een corner kwam SVO/VVLK begin tweede helft verdiend op voorsprong. Uit een van de gevaarlijke counters maakte SCP 5 minuten voor tijd de 1-1. Vlak voor tijd scoorde SVO/VVLK vanuit een flitsende aanval, de moeizame maar terechte 2-1.

Zo schuift SVO/VVLK naar een knappe derde plek en kunnen ze zich de komende 3 wedstrijden gaan voorbereiden op de nog komende bekerfinale tegen VV Lunteren op 2 juni a.s. bij DVOL.

Door: Marco Willems