Skip links

SUCCESVOLLE EN DRUK BEZOCHTE OPENING VAN HET SEIZOEN 2018-2019 SVO VOETBAL- EN KORFBAL

Op zondag 30 september opende SVO-VOETBAL en SVO-KORFBAL harmonieus het nieuwe seizoen. Er waren tal van activiteiten. Naast de 1e thuiswedstrijden van de 1e teams van beide verenigingen werd er een penalty- en strafworp cup georganiseerd voor de jeugd, was er de onthulling van jubileum kunstwerk, de presentatie van de nieuwe tenues voor SVO 1,2 en 3 van SVO-Voetbal en werden de hoofdsponsors Lukassen Produkties en Spar Looijschelder benoemt tot Lid van Verdienste als blijk van waardering voor hun jarenlang steun aan SVO-Voetbal. Dit seizoen zullen er ook bij elke thuiswedstrijd van SVO 1 een 2-tal pupillen van de week zijn. De eerste keer waren Tygo Saat en Finn Koks aan de beurt. Naast alle activiteiten waren ook alle sponsors en vrijwilligers uitgenodigd voor een hapje en een drankje.

Al met al een prima en druk bezochte dag voor de beide verenigingen. Ofschoon de resultaten van de 1e teams wisselend waren (SVO Korfbal won met 10-6, de voetbal tak ging met 1-5 onderuit), was het feest na afloop er niet minder om. Onder aanvoering van de enthousiaste feest DJ Mike werd er nog een mooi feestje gebouwd.

Langs deze weg danken wij nogmaals alle vrijwilligers voor hun inzet en alle sponsors voor hun steun. Dat het maar een goed en mooi seizoen mag gaan worden voor beide verenigingen!!

Foto’s zijn gemaakt door Dick Braam sr. Vanaf heden zullen meer foto’s en een uitgebreider verslag terug te vinden zijn op onze site; www.svovoetbal.nl

Tekst: Bart Willems

Reageer