SPORTCAFE IN HET CLUBHUIS VAN SVO-VOETBAL EN KORFBAL

Vandaag was het sportcafé in het clubhuis van SVO. Zo’n 35 personen van verschillende verenigingen uit gemeente Berg en Dal waren te gast bijSVO-Voetbal en SVO-Korfbal. De discussie avond had als thema Veilig Sportklimaat. Het werd een erg interessante- en waardevolle avond.

Wethouder Weijers van Gemeente Berg en Dal opende de avond en Patrick Driessen zorgde voor de introductie vanuit SVO. Daarna volgde er een presentatie over het creëren van een Veilig Sportklimaat binnen de verschillende verenigingen. Het formele stuk van de avond werd afgesloten met een discussie over verschillende thema’s met als doel van elkaar te leren en een inkijk te krijgen in de verschillende verenigingskeukens.

Al met al een plezierige discussie avond en SVO-Voetbal en Korfbal dankt Gemeente Berg en Dal en alle aanwezigen voor deze geslaagde editie van het Sportcafé!