Selectie en Supporters bussen naar Batenburg voor de KAMPIOENSWEDSTRIJD!!!

Ooij Zondag 1 Mei: Rond het middaguur vertrokken de staf en selectie van SVO, richting Batenburg. Het 2e elftal ging ook mee in deze bus!! De supportersbus, een dubbeldekker, zou tussen half en kwart voor 1 bij het clubhuis zijn, maar door verkeersdrukte werd dat wat later. Om 13:10 uur kon de bus vertrekken. Vooraf waren er door het bestuur al wat koele versnaperingen uitgedeeld, zodat men niet al te dorstig zou aankomen in Batenburg!! Dit keer zat het wel mee wat de verkeersdrukte betreft en arriveerde de bus 10 minuten voor aanvang van de wedstrijd. Er waren ook nog verschillende SVO supporters met eigen vervoer naar Batenburg afgereisd. Een grote Groene golf overspoelde het Batavia terrein, ter ondersteuning van onze KAMPIOENEN!!!!!

Tekst en foto’s: Dick Braam sr.