Onthulling kunstwerk jeugd SVO Voetbal

In juni j.l. waren er tijdens het jubileumweekend tal van activiteiten op en rondom ons sportcomplex. Eén van deze activiteiten was dat onze jongste jeugd (kabouters tot en met JO11) een schilderij hebben gemaakt. De kinderen hebben die avond, onder begeleiding van kunstenaar Jos van Gessel, 50 jaar SVO Voetbal in beeld gebracht. Aan de hand van foto’s die een goed beeld geven van 50 jaar SVO, werd er enthousiast geschilderd en een schilderij gemaakt. Op zondag 30 september was het zover: het kunstwerk werd in de rust van de wedstrijd SVO1 tegen Overasseltse Boys onthuld. Het is een prachtig kunstwerk geworden, die een mooie plaats heeft gekregen in ons clubhuis.

Het bestuur van SVO Voetbal wilt Jos van Gessel nogmaals hartelijk danken voor al zijn hulp en inzet. Uiteraard ook dank aan al onze jeugdspelers die deze prachtige blijvende herinnering hebben gemaakt.

Tekst en Foto’s: Patrick Driessen.