KANTINE KOMENDE 3 WEKEN OP SLOT!

Maandag 28 September 2020: In navolging van de vanavond door het kabinet afgekondigde maatregelen, hebben wij helaas moeten besluiten om onze kantine per direct en voor in ieder geval de duur van 3 weken te sluiten voor alle activiteiten. Wij betreuren deze uitwerking ten zeerste maar we zijn geboden ons te houden aan het overheidsbeleid hieromtrent.

Ten aanzien van de sportactiviteiten op sportcomplex de Kempkes zijn wij in afwachting op nadere toelichting en uitwerking van de KNVB. KNKV en NOC/NSF. Het spreekt voor zich dat de besturen van zowel SVO-Voetbal als SVO-Korfbal er alles aan zullen doen om binnen de kaders van de mogelijkheden en opgelegde restricties, onze sporten te blijven faciliteren. In de loop van deze week zullen we hier meer toelichting over gaan geven en alle betrokkenen hieromtrent informeren. Ten aanzien van de trainingen deze week geldt dat deze gewoon doorgang kunnen vinden en dat de kleedkamers te gebruiken zijn onder voorwaarden van de reeds bekend zijnde Corona richtlijnen. Een maatregel die we wel gelijk in acht zullen moeten nemen is het feit dat er geen publiek meer aanwezig mag zijn tijdens trainingen en wedstrijden.

We hopen ten zeerste dat de maatregelen ertoe leiden dat het aantal besmettingen af gaat nemen waardoor we ons complex en kantine weer op korte termijn voor iedereen open kunnen stellen.

BESTUUR SVO-VOETBAL

BESTUUR SVO-KORFBAL