Skip links

Kampioenswedstrijd SVO JO-8.

Kampioenswedstrijd SVO JO-8.

 

Zaterdag 25-5-2019 om 9.15 uur. 10 Stuiterende voetballertjes verzamelen zich in de kantine van SVO. Vandaag moest het gebeuren, het eerste kampioenschap.

Bij aankomst van de tegenstander bleek deze ook nog ongeslagen te zijn, het gaat spannend worden!

SVO komt op 1-0 voorsprong, maar twee corners verder stonden we met 1-2 achter. Ook langs de zijlijn nam de spanning toe. De ouders waren zo mogelijk nog fanatieker dan de spelers. Na wat doelpunten over en weer stonden we op een gegeven moment met 2-4 achter. Zou het nog goed komen?

In de tweede helft waren we de iets betere ploeg. We weten de achterstand om te buigen naar een voorsprong van 5-4. In de laatste 10 minuten maakt Groesbeekse Boys gelijk. Een stand waarbij we allebei kampioen zijn. Dit is uiteindelijk de eindstand.

KAMPIOENEN! Beide teams vieren samen een feestje op het veld. Direct na de wedstrijd zijn we met het team, op een mooi versierde platte wagen, door het dorp gereden. Bij terugkomst bij SVO werden de kids verwend met drinken en snacks. Met de voetbalkleren onder de douche was opnieuw een hoogtepunt op deze mooie ochtend. Al met al een super eerste kampioenschap voor de JO-8.

Op naar het volgende kampioenschap!

Tekst: Niels Vermeulen.

Reageer