Kampioenschap SVO 1

Beste leden,

25 jaar en 4 dagen na het vorige kampioenschap kan ons 1e elftal zondag a.s. bij winst tegen Batavia zich weer kronen tot kampioen.

De officiële kampioenswedstrijd vindt plaats in Batenburg en begint om 14.00 uur.

Het bestuur heeft samen met een bevlogen werkgroep een fantastisch programma samengesteld om dit samen met jullie (de leden), supporters, inwoners van Ooij en genodigden te vieren op zondag 1 en/of zondag 8 mei.

Want wat is er mooier om het laatste jaar als vereniging SVO’68 zo af te sluiten. We willen er knallend uitgaan!

Hieronder vinden jullie nog wat extra informatie over de komende weekenden. Vanzelfsprekend is dit onder voorbehoud van het resultaat. Bij winst in Batenburg is SVO in alle gevallen kampioen, bij elk ander resultaat hangt het af van de resultaten op de andere velden.

1 MEI 2022

Kampioenswedstrijd Batavia 1- SVO 1

Aftrap 14.00 uur in Batenburg

Bij het behalen van het kampioenschap zal er een rondrit door de Ooij volgen en een groot feest zijn in de kantine onder muzikale begeleiding van DJ Matthew.

Er gaan bussen richting Batenburg. Hiervoor kan je je inschrijven. Dit kan via onderstaande link, je kan een mail sturen naar voetbalsvo68@gmail.com of bellen/appen naar 06 12 29 75 62

Inschrijven busvervoer Kampioenswedstrijd SVO 1

LET OP: Inschrijving voor de busreis naar Batenburg sluit op donderdagmiddag om 15:00 uur.

8 MEI 2022

Wedstrijd van de kampioen SVO 1 – Avios/DBV

Aftrap 14.00 uur

Het team zal na afloop op een spectaculaire manier gehuldigd worden. Deze dag willen we vieren met onze leden, sponsors, supporters, dorpsgenoten, verenigingen (uit ons dorp) en andere genodigden.

DJ Robert Pouwels en Django Wagner zullen er samen voor zorgen dat het dak eraf gaat!!

Het programma leent zich uitstekend om een bezoekje te brengen aan ons mooie sportcomplex.

Zet het in je agenda en we zien elkaar snel.

Come on SVO

Bestuur SVO voetbal