JOEP SMEETS EN HUGO WISSING PUPILLEN VAN DE WEEK!!!

Zondag 8 December 2019 stond er op sportpark “De Kempkes” weer een wedstrijd op het programma voor ons eerste elftal! Na een aantal weken van toppers nu de wedstrijd tegen Unitas uit Wamel.

De gasten uit Wamel hadden vanmiddag niet alleen te maken met een ploeg in vorm, maar ook met 2 toppers van SVO uit het team JO11-1 namelijk Hugo en Joep!

De jongens werden door Maikel v.d. Bergh meegenomen naar de kleedkamer om met de mannen van het 1e om te gaan kleden. Daar kregen ze ook hun bal met “Pupil van de Week”erop en natuurlijk met alle handtekeningen van de spelers.

Na de warming up, waaraan ze ook actief deel mochten nemen, nog even terug naar de kleedkamer. Vlak voor het begin van de wedstrijd nog met de hoofdtrainer Martin op de foto en hierna kon het spannende moment beginnen! Samen met de 2 teams en de scheidsrechter en grensrechters het veld op om de aftrap te gaan nemen!!!

Beide heren waren scherp en hadden enorme zin om vanaf de aftrap al te laten zien dat er niks te halen viel voor de gasten uit Wamel. Na het juiste voorbeeld te hebben getoond aan de mannen van het 1e elftal, hoe te scoren,  kon de wedstrijd beginnen. Helaas zonder het succes wat we allemaal gehoopt hadden, maar als onze pupillen allemaal met hetzelfde enthousiasme de wedstrijd op gang helpen als Hugo en Joep dan moet het zeker goed komen dit seizoen!

Hugo en Joep, bedankt voor jullie inzet we hopen dat jullie een top middag gehad hebben!!

Tekst: Martijn Saat.