Helaas heeft de overheid de corona maatregelen weer aan moeten scherpen!!!

Zaterdag 13 November 2021: Helaas heeft de overheid de corona maatregelen weer aan moeten scherpen. En andermaal is de amateursport onderdeel van deze verscherpingen.

Ofschoon wij het voor onszelf niet uitgelegd krijgen waar het gevaar schuilt van bezoekers die langs de lijn, in de buitenlucht naar hun kroost of favoriete amateurclubje kijken, hebben we ons maar weer te conformeren aan de opgelegde maatregelen. En dat zullen we ook doen, ondanks ons onbegrip en verbolgenheid.

Dus vanaf morgen is publiek niet meer welkom bij wedstrijden en/of trainingen. De poort naar onze mooie complex blijft dan ook dicht. Overigens zijn officials, bestuursleden en dienstdoende vrijwilligers uitgesloten van deze richtlijn. Zij mogen, op dat moment in functie zijnde, wel aanwezig zijn op- en/of rond het complex.

De kantine/terras mag wel open blijven onder de volgende voorwaarden;

In de kantine/terras is een CTB voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht.

Ook zijn vaste zitplaatsen verplicht in de kantine/terras.

Het afhalen van eten/drinken bij een afhaalpunt (binnen) mag zonder CTB maar met mondkapje.

De kantine moet uiterlijk om 20.00 uur sluiten.

Concreet houd deze maatregel in dat onze kantine/terras in principe alleen nog op zaterdag en zondag geopend zal zijn, uiteraard gekoppeld aan de wedstrijden die al dan niet op het programma staan.

Morgen speelt ons 1e elftal om 12 uur een oefenwedstrijd tegen FC Kunde. Voor deze wedstrijd en de wedstrijden t/m 4 december geldt dus dat er geen publiek welkom is.

Tekst: Bart Willems.