HAMOUD EN TED PUPILLEN VAN DE WEEK!!

OOIJ: Zondag 24 November 2019 de dag van de topper SVO tegen Niftrik. Deze mooie voetbaldag was ook de dag dat Hamoud en Ted hun opwachting maakten als pupil van de week, met gespannen koppies kwamen ze aan bij SVO. Wat zou de dag hen brengen, opgewacht door de spelers van het eerste elftal mochten ze mee de kleedkamer in, samen omkleden en gezamenlijk met de jongens het veld op voor de warming- up.

Tijdens de warming- up werd al snel duidelijk dat de spanning wel weg was, en het grote genieten kon beginnen! Kleedkamer weer in, spanning richting de wedstrijd bouwt op voor deze belangrijke pot en zo dus ook voor de Pupillen! Eerst nog ff op de foto met Mustafa,Levi en Timo. Natuurlijk met de bal met handtekeningen van alle spelers, die ze al eerder gekregen hadden. Dan ook nog met de hoofdtrainer Martin op de foto!! Even later word er op de deur geklopt en ze kunnen naar buiten, samen met de spelers het veld op. Helaas was de scheidsrechter al eerder het speelveld opgelopen en had ook meteen de wedstrijdbal van de SVO zuil afgehaald!! Beetje Jammer!!

Na de toss mogen Hamoud en Ted de aftrap verrichten! Ze stomen eensgezind, al passend naar elkaar, op naar het doel van VV Niftrik, de tegenstander vanmiddag! Helaas gaat de bal net naast.

De echte wedstrijd kan nu beginnen!!

En dan na 90 minuten blijkt het een prachtige dag voor Ted en Hamoud, maar ook voor heel SVO. 2-0 winst tegen de nummer 2! Ted en Hamoud, bedankt voor jullie aanwezigheid en inzet! De jongens hadden het niet zonder jullie gekund!

Tekst: Martijn Saat.