GEZELLIGE OPENING SEIZOEN 2019/2020 BIJ SVO-VOETBAL

Zondag 29 September 2019 hebben wij samen met onze zustervereniging SVO-KORFBAL het seizoen 2019/2020 op feestelijke wijze afgetrapt. Er stond een druk programma met veelal voetbal- en korfbal activiteiten. Zo moesten al onze senioren zondag teams thuis voetballen, werd er een prematch door de kabouters gespeeld en werd er gestreden voor de penalty cup. Deze werd uiteindelijk gewonnen door Finn Roest bij de pupillen en Ruben Koks bij de junioren. Gefeliciteerd mannen!! Pupillen van de week, bij de wedstrijd van SVO1 waren Sil van de Ven en Huub Scholten.

Het weer was helaas niet best maar gelukkig was het tijdens de jeugdactiviteiten droog. In de kantine was het na afloop feest. DJ Matthew en de eclatante 5-2 overwinning zorgde voor een gezellig feestje in een drukbezocht clubhuis. Ook dit jaar werden de vrijwilligers en sponsors van beide verenigingen bij wijze van dank uitgenodigd om onder het genot van een drankje en een hapje te proosten op het nieuwe seizoen.  Daar werd met name door de vrijwilligers gretig gebruik van gemaakt.

Tekst: Bart Willems.