Skip links

GESLAAGDE VOETBALDAGEN BIJ SVO

Afgelopen weekend begon voor 30  jeugdvoetballers van SVO Voetbal de zomervakantie met de voetbaldagen. Deze voetbaldagen, welke in Brabant al een terugkerend evenement aan het worden is, wordt georganiseerd door Voetbalparty en dit jaar was de eerste editie in Gelderland op ons mooie sportpark De Kempkes.

Op  vrijdag begon de 1e voetbaldag om 14.00 uur. Nadat de deelnemers eerst allemaal een voetbaltenue en bidon met naam kregen, kon gestart worden met verschillende voetbalspellen, oefenvormen en techniektrainingen. Rond de klok van 17.30 verzorgde horecabedrijf De Vink een uitstekende BBQ. Rondom de maaltijd kregen de kinderen een voetbal quiz, waarna tot 20.00 uur werd door gevoetbald.

Op zaterdag werd om 10 uur gestart met wederom verschillende voetbalspellen en techniektrainingen. Om 12.30 uur mochten de deelnemers weer genieten van een prima lunch, die mede mogelijk werd gemaakt door Ooijs Moois, Hans De Echte Bakker en Spar Looijschelder. Na de lunch was er een voetbalquiz met aan- en afsluitend een voetbaltoernooi.

Omstreeks 16.00 uur werden de voetbaldagen afgesloten en konden de kinderen moe, maar voldaan naar huis.

En hoewel de voorspellingen niet al te best waren, bleven de weergoden ons goed gezind tijdens deze 2 dagen.

Het bestuur van SVO Voetbal wil Voetbalparty, de sponsors en de vrijwilligers hartelijk bedanken. Wij kijken terug op 2 geslaagde dagen die wat ons betreft zeker een vervolg gaan krijgen.

Vanaf deze plaats wensen wij ieder een hele fijne zomervakantie en zien jullie graag terug in het nieuwe seizoen.

Namens de Jeugdcommissie van SVO-VOETBAL

Martijn Saat

Reageer