FIJNE VAKANTIE!!

Afgelopen week werd op allerlei wijze het afgelopen seizoen afgesloten. De selectie sloot donderdag af met de voorlopig laatste training en dit weekend hadden we de geweldige voetbaldagen.  In alles niet het seizoen waarop we op gehoopt hadden. Corona bleek vanaf Maart de onvoorziene en niets ontziende spelbreker. Wekenlang mocht en kon er niet getraind worden en alle wedstrijden en competities kwamen te vervallen. Toen het weer enigszins mogelijk werd om te trainen, zijn vele vrijwilligers opgestaan om dit te kunnen faciliteren. Langs deze weg nogmaals onze grote waardering aan iedereen die hier aan bij heeft gedragen. Maar ook complimenten aan de spelers en trainers die zonder mokken of morren de RIVM richtlijnen feilloos opvolgde.

Afgelopen 2 weken zijn we voorzichtig begonnen met het heropenen van het clubhuis om zo doende alvast ervaring op te doen met de protocollen en richtlijnen. Want ook bij aanvang van het nieuwe seizoen, zullen we ons moeten blijven houden aan de gestelde maatregelen. Maar de lering die we de afgelopen maanden noodgedwongen hebben moeten trekken is dat we vooral moeten denken in mogelijkheden en veel minder mijmeren over zaken die even niet meer als vanzelfsprekend kunnen.

Als de cijfers zich positief blijven ontwikkelen, en daar gaan we uiteraard wel vanuit, kunnen we vanaf medio Augustus naast trainen ook weer wedstrijden gaan spelen, evenementen gaan organiseren en het clubhuis weer op de gebruikelijke tijden openen. Na maanden waarin dat niet of beperkt heeft gekund, kijken we erg uit naar dat moment.

Ondanks de Corona perikelen is het evengoed toch nog een lang seizoen geworden en zal de zomerstop maar een kleine maand duren. Op 9 augustus a.s. start onze selectie alweer met de voorbereiding op het nieuwe seizoen en een week later staan de eerste oefenpotjes alweer ingepland. Eindelijk weer wedstrijden….

Langs deze weg wenst het bestuur van SVO-VOETBAL al haar leden, vrijwilligers, supporters en sponsors een fijne zomer en/of vakantie toe.

BESTUUR SVO-VOETBAL