FIFA2018 toernooi

Vanmiddag werd andermaal het FIFA2018 toernooi georganiseerd in ons clubhuis. Sinds een aantal jaren staat dit evenement op onze winterse jeugd activiteitenkalender. Veel kids maakte gebruik van deze activiteit en het is wederom een succes geworden.

Bij de E/D-jeugd werd het toernooi gewonnen door Jochem Scholten en Dorus van Gessel. De winst bij de C/B jeugd was voor Jur Meurs en Siem Hoogma. De winnaars kregen kaarten voor de wedstrijd NEC- Fortuna Sittard.

De organisatie was erg goed geregeld en kwam van de hand van Dennis Janssen, Kadeem Schel en Danny van Steen. Hartelijk dank daarvoor.

Volgende week is het carnaval maar de week daarop gaan de voetbal competities bij de jeugd weer van start!