Skip links

DEMO TECHNIEK TRAINING EEN SUCCES!

Onder eigenlijk prima weersomstandigheden stond er op zondagochtend een demo techniektraining voor jeugdvoetballers op het programma bij SVO-Voetbal. De training werd op professionele wijze verzorgd door Martin de Winkel en Dennis Janssen. Veel kinderen hadden de weg naar sportpark de Kempkes gevonden. In 2 blokken kregen de diverse leeftijdscategorieën  allerlei oefeningen voorgeschoteld. Deze werden door de jongens en meisje op fanatieke wijze uitgevoerd. 

Al met al een meer dan succesvol verlopen demotraining. Of dit na de winterstop een vervolg gaat krijgen, zal de komende weken duidelijk worden. 1 van de zaken die daarbij een rol speelt is de uiteindelijke animo. Het plan is om na de winterstop (vanaf eind januari) een 8-tal van dit soort techniektrainingen op zondag (in de ochtend) te gaan verzorgen. Ook deze trainingen zullen dan onder leiding staan van Martin en Dennis.  Hieraan zijn geringe kosten verbonden. De aanwezige kinderen hebben allen een inschrijfformulier mee gekregen. De inschrijving sluit op zondag 9 december a.s.

Ongetwijfeld zijn er kinderen geweest die vanmorgen niet aanwezig konden zijn bij deze demo training maar evengoed wel graag willen aansluiten. Vanaf morgen zullen er inschrijfformulieren bij SVO komen te liggen (achter de bar). Het formulier is ook digitaal op te vragen via voorzitter.svo@upcmail.nl Voor aanvullende informatie kan er contact gezocht worden met Patrick Driessen; 06-51194929 of Bart Willems; 06-49907614.

Overigens is deze training niet alleen voor jeugdleden van SVO-Voetbal of VVLK toegankelijk. Ook jeugdige voetballers vanuit omliggende dorpen zijn van harte welkom.

Tekst: Bart Willems

Reageer