Skip links

AFSCHEID RIK, ROY EN TONNIE

Zondag 29 mei 2022: Direct na de gewonnen thuiswedstrijd tegen Unitas’28, greep het bestuur van SVO-Voetbal de gelegenheid aan om een aantal vertrekkende spelers te bedanken voor hun inzet. Ook grensrechter Tonnie Janssen heeft besloten om te stoppen. Ook hij werd in het zonnetje gezet.

Rik, Roy en Tonnie werden door voorzitter Bart Willems met een kort woordje bedankt voor de inzet in de afgelopen jaren en ontvingen allen een mooi bierpakketje. Overigens neemt ook aanvoerder Kadeem Schel afscheid van de selectie maar hij kon er gisteren niet bij zijn in verband met een vakantie. Van hem zal op de laatste trainingsavond (9 juni a.s.) alsnog op passende wijze afscheid genomen worden.

Tot slot kregen de spelers en staf de van de KNVB ontvangen kampioensmedailles omgehangen. De bijpassende oorkonde zal een mooi plaatsje krijgen in de bestuurskamer.

De voorzitter sloot af met nogmaals,  in de meest brede zin, iedereen te bedanken voor het geweldige seizoen. Een seizoen om nooit meer te vergeten!!

Tekst: Bart Willems    Foto’s: Dick Braam sr.