AFSCHEID DIVERSE SELECTIESPELERS

Zondag 20 September 2020: Na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen WVW werd er door de selectie en bestuur afscheid genomen van een aantal spelers welke hebben doen besluiten om te stoppen bij de selectie van SVO-Voetbal. Normaliter zou het feestelijke openingsfeest daar een ideale gelegenheid voor zijn geweest maar door de Corona perikelen zitten dat soort feestelijkheden er even niet in.

Om de desbetreffende spelers toch te danken voor bewezen diensten werd er direct na afloop van de wedstrijd op het veld door aanvoerder Kadeem Schel namens de selectie en voorzitter Bart Willems namens het bestuur van SVO een dankwoord uitgesproken richting Stef Lamers. Rik Dollevoet, Maikel v.d. Bergh, Roy Coopmann en Ralf v.d. Heuvel. Laatstgenoemde is ook nog 1 seizoen actief geweest als assistent-trainer van Martin.  Allemaal spelers met een behoorlijke staat van dienst in veelal het 1e elftal. Zowel vanuit de selectie als vanuit het bestuur werden er attenties uitgereikt.

Langs deze weg nogmaals hartelijk dank voor jullie inzet en veel succes en plezier bij de teams waar jullie nu voor uitkomen.

Tekst: Bart Willems.