Skip links

5E: SVO speelt AAC-Olympia van de mat

HORSSEN – Er werden zondag veel doelpunten gemaakt in de vijfde klasse E. AAC-Olympia verloor met 0-3 van SVO’68.

Ralf van den Heuvel (2x) en Stan Reijnen waren trefzeker voor SVO. ,,We speelden ze het eerste half uur volledig van de mat’’, vertelde SVO-trainer Bas Hendriks.

Avios/DBV won met 2-0 van DVSG. Bodhi Jansen en Jurgen van Zon scoorden. Tonny Heijmans van DVSG ziet zijn jonge formatie stappen maken: ,,Ons positiespel verbetert en we geven weinig weg. Hopelijk pakken we volgende week eindelijk een punt.’’

Ondanks een achterstand van 0-3 won DSZ van trainer Gerold van Kessel de thuiswedstrijd tegen SCD’33: 5-4. Yorick Diebels (3x), Roy Peters en Jeroen Geurts maakten de doelpunten voor DSZ.

Heumen was te sterk voor DVE-Trajanus. De ploeg van Marc Peters won met 3-2. Bas Buskens, Harm Franken en Karsten Savelkoul scoorden voor Heumen. De treffers van DVE-Trajanus werden gemaakt door Adam Hilal en Hamza Khamal.

De studenten van FC Kunde wonnen de clash met Aquila: 5-4. Steven Lisdonk (2x), Jordi Kipping, Jasper Martin en Alex Vakolas troffen doel voor zijn ploeg. Bij Aquiala scoorden Mamadou Konté en Niels Last beiden twee keer.

VVLK won met 4-3 van Unitas’28 na een achterstand van 1-2. Quinn Wieland, Roy Rutten, Jelle Hampsink en Robin van Eck troffen doel voor VVLK. De doelpunten van Unitas werden gemaakt door Cas van Hal, Dirk Jan van Verseveld en een eigen doelpunt van VVLK.

Het duel tussen Kolping-Dynamo en SVHA werd afgelast.

Bron: https://www.gelderlander.nl/voetbal-nijmegen/5e-svo-speelt-aac-olympia-van-de-mat~a6535cf4/

Reageer