1e Super Saturdays zeer geslaagd!

Afgelopen zaterdag stond het eerste Super Saturdays activiteit op het programma voor onze jeugdafdelingen. De kids van SVO en VVLK werden op Sportcomplex de Kempkes onderworpen aan een heuse voetbalclinic. Onder leiding van de hoofdtrainer van SVO Martin de Winkel werden er een aantal zeer leerzame oefenvormen beoefend. Hij werd daarin bijgestaan door een aantal selectiespelers. In de vroege ochtend trapte de JO8 en JO9 deze dag af, in de namiddag werd er afgesloten met de JO15 t/m JO17. Maar liefst 115 kinderen deden mee aan deze activiteit. De sfeer was super en iedereen was erg enthousiast en gemotiveerd. Bovendien waren de weergoden ons erg goed gezind.  Na een welverdiend drankje en wat lekkers gingen de spelers met een voldaan gevoel weer naar huis.

Deze voetbal clinic was de aftrap van een activiteitenrijke periode. Nu er een streep is getrokken door de reguliere competities en het vooralsnog onduidelijk is wat er de komende weken wel en niet mogelijk gaat zijn, heeft SVO in samenspraak met VVLK een mooi alternatief programma in elkaar gezet voor de jeugdleden. Zo is er aankomend weekend een onlinevoetbal kwis, pakken we op 13 maart uit met de VoetbalParty en sluiten we 27 maart (voorlopig) af met een Footgolf toernooi. En daarnaast wordt er uiteraard gewoon doorgetraind op de reguliere trainingsavonden. Kortom; onze jeugdleden hoeven zich voorlopig nog even niet te vervelen.

Langs deze weg willen wij iedereen danken die meegeholpen heeft deze dag tot een succes te maken. Op naar de volgende activiteit!!

Tekst: Bart Willems

Foto’s: Dick Braam sr.